PRODUKTER

Swing Trolley Qtrax 500 T45 TTB & WT45 TTB

Pallvagnar som är säkra, ergonomiska och lättanvända. Qtrax 500 W har ett unikt designskyddat teleskopsdrag kan man enkelt manövrera vagnarna i logistiska tåg, om max 4 vagnar.

ERGONOMISKA PALLVAGNAR

Pallvagnarna kan vinklas upp till 45 grader på kort- eller långsidan, beroende på vilken vagn man väljer. Lutningen gör att personalen kan nå pallgodset på ett snabbare och mer ergonomiskt sätt och därför slipper onödiga förslitningsskador. Vagnen vinklas i 4 olika lägen med hjälp av en fotpedal.

FORSKNING OCH UTVECKLING
Vi har oberoende forskning som styrker att operatörer arbetar mer effektivt med bättre ergonomi. Dessutom minskar plocktiderna med 0,5– 2 sekunder på varje plockad artikel.

LASTNING
Vagnarna kan lasta upp till 500 kg per vagn och behöver inte kopplas isär vid av- och pålastning, vilket effektiviserar och sparar tid.

SÄKER TRANSPORT
För säkrare transporter finns ett snabbspännarbälte som operatören kan spänna fast godset med.

HÖJD OCH FÄRG
Standardfärg är röd (RAL3004), men kan beställas i valfri färg och höjd. Vagnen är våtlackerad för inomhusanvändning men kan beställas förzinkad och målad om man vill ha ett bättre korrosionsskydd vid utomhusanvändning.

pallvagnarpallvagnarpallvagnar

Swing Trolley Qtrax 500 T32 Iframe

Ergonomiska pallvagnar som kan lutas upp till 32 grader och är konstruerad för att transporteras i Qtrax Iframe. Vagnen lastas smidigt av- och på i ett logistiktåg.

Vagnen är våtlackerad för inomhusbruk, men kan beställas förzinkad och målad för bättre korrosionsskydd för utomhusbruk. Standardfärgen är röd (RAL3004) men kan beställas i valfri färg.

PallvagnarPallvagnar

V-liner Qtrax 500 T32 Iframe

En vagn som gör det möjligt att transportera Swing Trolley Qtrax 500 T32 Iframe i ett logistiktåg.
Du får en förenklad och snabb av- och pålastning från båda hållen utan att behöva omorganisera vagnarna under tiden.

Vagnen är våtlackerad för inomhusbruk, men kan beställas förzinkad och målad för bättre korrosionsskydd för utomhusbruk. Standardfärgen är röd (RAL3004) men kan beställas i valfri färg.

Industrivagn

Trolley Qtrax 3000 S

Industrivagn utvecklad för gods- och palltransporter såväl inne som ute. Vagnen är framtagen för laster upp till 3000 kg och kan beställas med fallskydd och dörrar för säkrare transporter. Med 4-hjulsstyrning blir vagnen extremt följsam och lätt att manövrera även i trånga passager och med många vagnar sammankopplade.

Vagnen är lackerad för inomhusbruk men kan även beställas förzinkad och målad för bättre korrosionsskydd. Standardfärgen är röd (RAL3004) men vagnen kan beställas i valfri färg.

Pallvagn

Trolley Qtrax 3000 B

En industrivagn framtagen för laster upp till 3000 kg som kan beställas med fallskydd och dörrar för säkrare transport. Med 4-hjulsstyrning blir vagnen extremt följsam och lätt att manövrera i trånga passager och i logistiktåg.

Qtrax 3000 B har även ett unikt bromssystem med bromsar på vagnens alla 4 hjul för extra säkerhet.

Pallvagn

Qtrax trolly 1 – Vann Teknikpriset 2017

Industrivagn som används för transportering av stålemballage/racks inom industrin. Att flytta material med gaffeltruckar är väldigt vanligt inom industrin men det är inte speciellt säkert och skapar en mängd arbetsplatsolyckor varje år. Med Qtrax trolly 1 får företaget istället en smidig och säker lösning.

  • Ergonomiskt utrymme för på- och avlastning
  • Flyttbart handtag som gör det möjligt att köra vagnen även i sidled
  • Fällbar tågkoppling som gör logistiktåg möjligt
  • Smidig fotbroms när man vill att vagnen ska stå still
  • Uppfällbara krokar som minskar risken för skador
  • Vagnarna är staplingsbara och enkla att förvara

Vagnen är våtlackerad för inomhusbruk, men kan beställas förzinkad och målad för bättre korrosionsskydd för utomhusbruk. Standardfärgen är röd (RAL3004) men kan beställas i valfri färg.

TrolleysIndustrivagnar